Bewertungen von Uchi Sushi Groningen

Neue Beurteilungen

5.0
Herman
30 November 2023
Linda Quadvlieg
26 November 2023

Heerlijk, de flamed/burning roll en Edamame lekker warm en altijd zoals voorspeld op het correcte tijdstip geleverd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

/
24 November 2023
NvdW
22 November 2023

Heerlijk, zoals altijd!

Jeroen
19 November 2023

Fantastisch weer. Heerlijke sashimi, gyoza, karaage. Stelt nooit teleur. Ook mooi op tijd bezorgd. Erg tevreden!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Herman
18 November 2023
Yasmin
12 November 2023

Heerlijk! Bezorging duurde wel wat lang

Visser
11 November 2023

Tasty and great service.

Selinde
6 November 2023

Altijd lekkere sushi en ook super fijn dat ze in Winsum bezorgen. Wel bijna altijd te laat met bezorging ondanks dat we ruim van te voren bestellen (in de middag vaak al). Verder lekker grote stukken, maar mag nog iets meer variatie in zitten. In veel van de temaki rollen zit gefrituurde garnaal als binnenkant, is opzich wel lekker maar wel veel van hetzelfde... En als je glutenvrij bent is dit niet zo handig. Al met al prima sushi, ik bestelde er al vaker en dat blijf ik ook doen.

Alessandro
6 November 2023
Botermans
4 November 2023

Eten koud . Late bezorging

/
3 November 2023
Huizenga
30 Oktober 2023

De sushi is goed de bezorging minder goed. Half 5 besteld en pas om 19:20 bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerda Westerhof
29 Oktober 2023

De bestelling was heel erg laat! Ik had rond 17.15 uur de bestelling geplaatst en aangegeven dat ik het graagbom 18.15 uur wilde ontvangen. Vanuit Uchi werd aflevertijd naar 18.40 uur gezet, prima. Maar om 18.50 uur ben ik toch maar even gaan bellen want nog steeds niks ontvangen. Het is onderweg werd er gezegd. Een half uur later was er nog niks dus ik belde weer en toen werd er gezegd dat het waarschijnlijk nog 15 Ă  20 minuten zou duren. Normaliter werd ik altijd nog wel gebeld dat het later zou zijn, maar dat was deze keer niet gebeurd. Het meisje aan de telefoon zei ook dat ze alleen was en geen tijd had gehad om te bellen. Ik zal hier niet snel meer op een zondagavond bestellen in ieder geval. De sushi was wel weer lekker gelukkig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hans
29 Oktober 2023

1800 besteld, zou om 18:55 koken, werd 20:00 nadat ik er achteraan had gebeld. Mag volgende keer wel even bellen dat het langer duurt

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Herman
29 Oktober 2023
Linda Quadvlieg
29 Oktober 2023

Het was druk dus het duurde wel lang. Maar de bezorgtijd werd op de minuut nauwkeurig aangegeven en het was weer heerlijk.

Maartje
28 Oktober 2023
Richt
26 Oktober 2023
Anoniem
25 Oktober 2023
J
20 Oktober 2023

Fantastisch lekker gegeten zoals altijd. De 5 sterren meer dan waard.

Jan
20 Oktober 2023
Selinde
14 Oktober 2023
Anoniem
14 Oktober 2023

Heerlijk!

Hans Gnodde
5 Oktober 2023
Vera
4 Oktober 2023

Wonderful sushi, very reasonable price, worth the wait

Nathalie
3 Oktober 2023

Hele lekkere sushi! Nu de tweede keer hier besteld, weer goede kwaliteit. Enige verbeterpunt is dat beide keren we aangaven geen stokjes nodig te hebben omdat we die hebben en ivm verspilling, maar beide keren alsnog gekregen.

Lotte
24 September 2023

Altijd goed!

Celeste
23 September 2023
Jeroen
23 September 2023

Opnieuw heerlijk gegeten zoals altijd. Goed vers, ruime porties, heerlijk van smaak. Topzaak.

Maartje
21 September 2023
Francesca Olivieri
16 September 2023

Everything from our order was great and tasted delicious. Delivery is fast as always. However, we noticed all the tuna rolls smelt strange and the tuna had quite a dark colour. The taste of the tuna was too fishy so we assumed the tuna was not fresh, which was a shame as we decided not to eat any of the tuna pieces. Other than that no complaints!

Jan
13 September 2023

We hebben met z’n vijven genoten van de sushi party box. Uitstekende kwaliteit!

N. vd W
11 September 2023

Amazing as always! Wordt netjes gebeld dat bezorger 5min later is.

Bakker
5 September 2023

Top

Maartje
2 September 2023
Ellen
1 September 2023

Altijd lekker en vers en grote stukken sashimi. Tip: de vorige twee keer heb ik er ook voor gekozen om geen extra's mee te sturen, zoals gember. Maar dit zat alsnog beide keren bij de bestelling. Misschien goed om hier extra alert op zijn.

Rick
31 August 2023

Jammer dat de spaarpunten op email is en niet op adres. Verder wilde ik maar 1 wasabi en 1 gember maar kreeg nu ook geen stokjes en geen sojasaus. Eten was wel heerlijk en prima bezorging, dus wel lekker gegeten.

J. Heegen
31 August 2023
Lm
29 August 2023

Heerlijk vers

Maartje
28 August 2023
Binie
27 August 2023

Echt heerlijke sushi! En op het tijdstip bezorgd zoals in het begin van de bestelling was aangegeven😃 Voor herhaling vatbaar!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alessandro
27 August 2023
Jorinda
26 August 2023

Het eten was top. Veel beterde als anders. Helaas was de bezorging weer slecht. Ik had op zo snel mogelijk gedrukt. Ik bestelde om 19:00. Op de mail stond bezorgtijd 20:25. Wat ik al extreem lang vond. Ik werd pas 20:25 gebeld. Door een vrouw die geen Nederlands kan en ook Geen engels. Ik begon er over dat het zo lang duurde en werd gewoon afgewimpeld met bedankt voor je begrip. (Wat ik niet had). Het eten was hier pas 20:50. Deze man kon ook geen Nederlands en ook niet goed engels. Heel spijtig. Weet niet als ik nog een keer wil bestellen.

Pedro Van der Wal Ferronha
24 August 2023
Bryan
24 August 2023
Jeroen V
23 August 2023

Geweldig als altijd. Erg lekkere sashimi, karaage en gyoza. Mooi op tijd bezorgd door een vriendelijke meneer. Tot de volgende keer!

Arnold
23 August 2023

We bestellen hier regelmatig. Het was weer heerlijk.. foodcoma!

Irina
22 August 2023

Nicely made sushi, very tasty, nicely packed food. Everything was delivered in a good time. The chicken sticks were delicious.

Jan
20 August 2023
Erik
19 August 2023

Sushi supervers, persoonlijk berichtje bij de bezorging. Aanrader!

Maartje
19 August 2023
Chiel
16 August 2023

Goede sushi, schappelijke prijs, snel bezorgd.

Tony
15 August 2023

Hartelijke jongens bereiden je lekkere sushi met een glimlach. Vaste klant

Maartje
15 August 2023
Suzanne
14 August 2023

Beste sushi!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

N
13 August 2023

Helemaal top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sas Talens
13 August 2023

Heerlijk gegeten, drie gerechten besteld en alle drie top!

Yasmin
13 August 2023

Lekker maar sushi viel in kleine stukjes uiteen. Was daardoor soms moeilijk te eten

Mark
12 August 2023

Perfection Best sushi in the city 100% worth the price

Yasmin
6 August 2023
Jamie
4 August 2023

was als altijd zeer goed, heerlijke Sushi!

Hans Gnodde
30 Juli 2023

Heerlijk gegeten alleen de communicatie verliep niet echt soepel maar dat is in tweede instantie rechtgezet. Tot de volgende keer!

Nynke
27 Juli 2023

Guys, this was not up to standards tonight. I would have send this as a private email, but there is no email adress on the website. The salmon on the nigiri was so thin I could see right through it (I have a picture). I like your sushi a lot but tonight I regret ordering for the first time...

Jeroen V
27 Juli 2023

Zoals altijd heel erg lekker. Lekkerste sashimi van de stad. Gyoza en Karaage altijd erg lekker. Kan niemand aan tippen.

Alessandro
23 Juli 2023
Jan
21 Juli 2023
Celeste
21 Juli 2023

Goede prijs kwaliteit verhouding normaliter maar deze keer zat er het steeltje van een avocado in de sushi, en een onidentificeerbaar blaadje. De rijst was ook net een beetje te gaar. Ietwat gehaast gemaakt? Wel snelle levering en anderszins prima

Vivian
21 Juli 2023

Heerlijke sushi, altijd rondom het aangegeven tijdstip bezorgd en leuke deals!

Yvonne
17 Juli 2023

Loempia en gebakken garnalen waren te kort gebakken en hierdoor slap

Michel
15 Juli 2023

Toppie, toppie, heerlijk

Emily
14 Juli 2023
Michael Oudman
14 Juli 2023

Heerlijk vers! Bezorging was ook netjes op tijd en super dat ze ook in Bedum bezorgen!

Irina
13 Juli 2023

The food was very good, but unfortunately, it got delivered without any chopsticks, soy sauce, etc.

Martine
11 Juli 2023

De bestelling kwam een uur te laat. Na een telefoontje stond de bezorger ineens lachend voor mijn deur. Geen excuus, niks. De sushi was lekker, maar doordat het al een uur onderweg was, was er een doordringende visgeur in de bakjes getrokken. Niet echt aangenaam.

Maartje
10 Juli 2023

Super weer!

Irina
10 Juli 2023

Delicious poke bowls, vegan sushi & crispy chicken.

Esther
8 Juli 2023
IBM
7 Juli 2023

Prima sushi. Was bij de borrel erg in trek. Mooie presentatie. Bezorging was wat later, maar anders prima.

Cemo
6 Juli 2023

Afgelopen 2 keer was het niet goed. De boontjes zijn oud en vies. En de crunsh chicken was koud. Altijd goed gehad maar dit was 2de keer op rij slecht. Jammer

Suzanne
29 Juni 2023

Vaste klant hier. Ik wil nooit meer ergens anders. Supersushi!

Yasmin
28 Juni 2023

Super lekker :)

Arjan
24 Juni 2023
C
24 Juni 2023

Snelle bezorging voor de tweede keer

Michel
23 Juni 2023

Toppie, heerlijk

nienke
21 Juni 2023

Het was weer top! Kraakvers en precies op het aangegeven tijdstip bezorgd.

Maartje
19 Juni 2023

Echt super! ⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Stefan
19 Juni 2023

Zeer royaal gebruik van (dure) ingrediënten, wij bestellen voortaan onze sushi alleen nog maar hier. Aanrader!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Yuri van Dinteren
19 Juni 2023

Vrij lange bezorgtijd en belden wel netjes dat het zelfs nog iets langer zou duren. Sushi was prima maar wel erg grote nigiri, veel rijst. Zalm was van prima kwaliteit en portie grootte ook goed. Bestel hier zeker nog wel een keer.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Josien
18 Juni 2023

Bestelling was iets verlaat. Ik werd netjes gebeld en als compensatie een gratis drankje aangeboden gekregen. Complimenten hoe jullie dit oppakken đŸ‘đŸŒ

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeroen
16 Juni 2023

Beste sushi in de stad. Ik bestel nooit ergens anders. Altijd meer dan tevreden. Helemaal top!

Nouri
16 Juni 2023

Lekker en netjes.

Els
14 Juni 2023

Besteld voor afhaal, online betaald (4 x poke bowl). Bij binnenkomst groot bord: 2 x poke bowl 50% korting, dit was niet doorgevoerd op de website terwijl we wel zelf de bestelling kwamen ophalen. Poke bowl was lekker van smaak, wel veel rijst. Personeel erg vriendelijk, zijn goed geholpen ondanks dat we wat langer moesten wachten, dit was geen probleem voor ons.

Antwort von Uchi Sushi

Hello Els, We are very sorry for the inconvenience. The 50% discount on the second poke bowl only applies for orders placed in the restaurant. We hope to see you soon. Kind regards, Team Uchi Sushi

Joanne De Vries
12 Juni 2023

Goede sushi en mooi op tijd geleverd. Gaan zeker nog eens bestellen!

Frau Lu
12 Juni 2023
Suzanne
9 Juni 2023

Het was weer heerlijk!

Maartje en Nienke
6 Juni 2023

Fantastische sushi, geweldige service!

Michel
4 Juni 2023

Zoals zo vaak weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ellen
2 Juni 2023
Hans
31 Mai 2023
Werner Hilverts
30 Mai 2023

Heerlijke suchi's, die ook nog paar dagen in de koelkast vers blijven

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jessica Bueno Pasquini
27 Mai 2023

Everything was delicious and fresh! Thank for your amazing service ❀

Suzanne
26 Mai 2023

Mijn favoriete sushi restaurant. Aanrader!

Hadewych
25 Mai 2023

Altijd lekkere sushi en poké bowl, en.snelle bezorging

Jeroen
25 Mai 2023
J.O
25 Mai 2023

We hebben er van genoten :)

Michel Sichem van
20 Mai 2023

The best

Rebecca
20 Mai 2023

Was weer heerlijk đŸ€—

R
19 Mai 2023
Harry
18 Mai 2023

Maar het was eenhalf uur later dan aangegeven en het was al anderhalf uur later na bestelling.

Jeroen
18 Mai 2023

Gigantisch lekker zoals altijd. Al heel lang #1

Yasmin
17 Mai 2023

Jammer dat de prijzen zo zijn gestegen. Sushi smaakte wel lekker, maar was minder goed dan normaal. Misschien iets minder vers ofzo. Jammer.

M
17 Mai 2023

veel verschillende suhsi zaken bezocht, maar dit is wel echt ongeloofelijk goed. Nu al 3 weken achter elkaar besteld 🙈

Nienke
14 Mai 2023

Heerlijke sushi en snel bezorgd!! Ik bestel snel weer 😃

W.Hof
9 Mai 2023

Heerlijke sushi. Lekker vers. Goeie smaken. Top.

R
9 Mai 2023
Lotte
9 Mai 2023

Zoals altijd heerlijk. Werd iets later bezorg dan in eerste instantie werd aangegeven maar hier netjes over gebeld. Blijft favoriet!

Esther
7 Mai 2023

Beste sushi van Groningen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

J
5 Mai 2023

Het was weer fantastisch zoals ik gewend ben. Voor mij zeker #1. Graag tot de volgende keer!

Myra
5 Mai 2023

Ik kreeg een code voor 10% korting maar kon de code nergens invullen.

Esmay
3 Mai 2023

Lekker sushi zoals altijd. Uitstekende service ook, met een mooie tegemoetkoming na enkele keren niet 100% aan mijn bestelling te hebben voldaan

Mark Rengl
2 Mai 2023

Best quality , best delivery Theres nothing more to say. I only order from Uchi Sushi. Always on time ,always fresh. Ordered around 30times already. If i could get married to the place, i would.

Antwort von Uchi Sushi

Dear Mark, We are very happy to see your feedback. We hope every order will make you just as happy. Have a great evening, Team Uchi Sushi.

Can
2 Mai 2023

Voor het eerst bij uchi besteld. Heerlijke sushi, lekker vers. Echter gaven wij aan bij de opmerkingen dat we met vier personen waren. Hiervoor kregen we wel 4 stokjes maar onvoldoende soja saus. (1 middel flesje, 1 kleine flesje) Dit was genoeg voor max 2 personen. Dit vonden wij erg jammer/gierig.

Antwort von Uchi Sushi

Hello, we apologize for this mistake. We hope you will find your next order satisfying. Have a good day, Team Uchi Sushi.

Omar
1 Mai 2023
Ploeg
29 April 2023

Alles lekker vers en snelle bezorging. Gewoon prima!

Inge
26 April 2023

Keurig gebeld dat de bestelling iets later kwam en gecompenseerd met een blikje drinken. Sushi was zoals gewoonlijk erg lekker!

Saby
23 April 2023

Nooit teleurgesteld, beste in Groningen

Michel
23 April 2023

Zoals altijd weer heerlijk

V z
15 April 2023

Eten was iets te laat, maar hier werden we netjes over gebeld! Verder was het echt super lekker. Volgende keer gaan we hier weer bestellen.

Yasmin
12 April 2023

Het was nog lekkerder dan normaal!

Jeroen
12 April 2023

Fantastisch lekker gegeten zoals altijd. Met gemak #1.

T
9 April 2023
Ellis
8 April 2023

erg lekker, en goeie kwaliteit vis!

Renske
29 MĂ€rz 2023

10/10

Wolvers
26 MĂ€rz 2023

Prima hoeveelheid en kwaliteit. Precies op het gewenste tijdstip bezorgd

De Jong
26 MĂ€rz 2023

Aantal weken geleden hier sushi beteld en laten bezorgen helemaal in Winsum. Bezorger was heel vriendelijk en netjes, eten was ook super lekker en vers en goeie kwaliteit. Gisteren zelf opgehaald in de ebbingestraat. Alle mensen daar super vriendelijk en netjes en aardig, mij nog geholpen met bestellen online via smartphone fantastisch. Eten was snel klaar en heerlijk. Dikke 10 daar allemaal.

J. de Vries
22 MĂ€rz 2023

Heerlijk gegeten

Mk
21 MĂ€rz 2023
Esmay Liebke
21 MĂ€rz 2023

Ik heb wederom extra betaald voor avocado in mijn poke bowl, maar wederom zat het er niet in. Ook de bezorging was wat later dan ik gewend ben, maar hierover ben ik wel netjes gebeld en ingelicht.

Antwort von Uchi Sushi

Hello, thank you for your review! Following our phone call we hope the problem is resolved and you will find your next order satisfying. Kind regards, Team Uchi Sushi.

Alessandro
16 MĂ€rz 2023

Best take away in Groningen

M
8 MĂ€rz 2023

Top sushi, snelle bezorging. Zou fijn zijn als ik aan zou kunnen geven om bv wasabi niet mee te laten bezorgen, want dat eet ik niet.

Antwort von Uchi Sushi

Hello, thank you for your review! We are currently working on updating our website so you can select the sauces for your order. Until then you can specify in the comments section any requirements. Kind regards, team Uchi Sushi

J
7 MĂ€rz 2023

Was weer gigantisch lekker.

Anita Boonstra
4 MĂ€rz 2023

Alles was heel vers en zeker voor herhaling vatbaar

Yasmin
4 MĂ€rz 2023

Super

Herman
1 MĂ€rz 2023
C
1 MĂ€rz 2023

Tijd van bezorgen mag van mij eerder

Jeroen
28 Februar 2023

Opnieuw geniaal.

Lennart
27 Februar 2023

Weer heerlijk! De kwaliteit is iedere keer hetzelfde; super vers en super lekker. Ik werd ditmaal gebeld dat de bezorger iets later zou komen (+5 min) erg netjes!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Simone
25 Februar 2023
Herman
24 Februar 2023
Claudia
23 Februar 2023

Heerlijke sushi!

Herman
19 Februar 2023
Michel
18 Februar 2023

Was weer heerlijk

Marloes
18 Februar 2023

Snelle bezorging. Heerlijke sushi! De warme items waren ook nog lekker warm.

Hans Gnodde
15 Februar 2023

Het was weer heerlijk en mooi op tijd

Inge
14 Februar 2023

Lekker gegeten en keurig attente bezorging!

Herman
10 Februar 2023
Anna
9 Februar 2023
Anoniem
8 Februar 2023
J
8 Februar 2023

Geweldig als altijd. Heerlijke sashimi, gyoza en karaage. Topzaak!

Gemma
6 Februar 2023

Top! Mooi op tijd bezorgd en van goede kwaliteit!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lyb
5 Februar 2023
H
5 Februar 2023

Heerlijk! Snel bezorgd.

Anca Koetsier
4 Februar 2023
Jeroen
1 Februar 2023

Weer niet teleurgesteld!

Richard
29 Januar 2023
Henk Heddema
29 Januar 2023

Heerlijke verse sushi en snelle service.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Teuben
29 Januar 2023

Nu een paar keer besteld bij jullie.. wij vinden jullie sushi erg lekker. Bezorging is stipt. Dikke prima. Lekker doorgaan op deze manier!

Hadewych
27 Januar 2023

Heerlijke pokébowl en supersnelle bezorging ondanks dat ik in een uithoek van de stad woon!

Imke
23 Januar 2023

Was er snel! Zat alleen een andere saus (Japanse mayo) over de pokebowl heen dan normaal?

Antwort von Uchi Sushi

Beste Imke , U hebt deze keer een andere saus gekozen dan normaal (wasabi mayo) en dat merkten we, maar we dachten dat u dit keer welt eens een nieuwe saus zou willen proberen. Mvg, Uchi Sushi team.

Michel
23 Januar 2023

Heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Inge
22 Januar 2023

Het was weer lekker en de bezorging was keurig op tijd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alfred
22 Januar 2023
Chiara
21 Januar 2023

Snelle bezorging en de sushi is altijd goed!

Eline
19 Januar 2023
Jeroen
19 Januar 2023

Fantastisch gegeten. Heerlijke sashimi, gyozy en karaage. Gratis product erbij. Hele aardige bezorger die precies op tijd aanbelt. Top zaak!

Hester Gnodde
19 Januar 2023

Het was heerlijk đŸ€€

Eva Wong
17 Januar 2023

Ze hadden een vergissing gemaakt met de bestelling. Binnen een half uur alsnog het juiste gekregen met een blikje fris erbij, geweldige service! Het eten was lekker, net als altijd. Top weer!

Was lekker! Lief zijn voor de bezorger die door de regen moest
14 Januar 2023
Anca Koetsier
14 Januar 2023
David
13 Januar 2023

Top adres voor Sushi! Meerdere keren besteld, nog nooit tegen gevallen en altijd klant vriendelijk đŸ‘đŸŒ

Jeroenn
13 Januar 2023

100 uit 100. Ik snap niet waarom mensen nog ergens anders bestellen eigenlijk.

Lennart
12 Januar 2023

Heerlijke sushi, vers bereid met goede ingrediënten. Er was iets verkeerds geleverd, maar ze hebben het oorspronkelijk bestelde nagebracht. Dit was niet nodig voor mij, maar ze stonden er op. Netjes!

Anoniem
8 Januar 2023

Ik bestel hier altijd sushi. Was weer heerlijk! Snelle en nette bezorging. Aardige bezorger.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

mark rengl
5 Januar 2023

Deluxe sashimi set. As good and as fresh as always. Gonna keep ordering for sure Deliver always on time!

Cassandra
5 Januar 2023

Sushi was vers en lekker.

Yasmin
4 Januar 2023

Zoals altijd heel lekker!

Jeroen
30 Dezember 2022

Al vele maanden bestel ik hier wekelijks. Ik bestel eigenlijk nergens anders meer.

Steffen van der Kooi
30 Dezember 2022

Ik ben heel erg tevreden over dit restaurant. Niet alleen de sushi was super goed, ook zijn ze altijd bereid om je te helpen als er vragen of problemen zijn. Zou het iedereen aanraden!

Luiza
29 Dezember 2022

Erg lekker Mooi op tijd Erg tevreden en zeer aangeraden!

Nine
29 Dezember 2022

Uchi sushi is ùùn van onze favorieten geworden! Kwaliteit is tot nu toe altijd het zelfde vers, goed van smaak en warme gerechten zijn nog warm bij aankomst. Als een product op is wordt je netjes gebeld om te vragen wat je als vervanging wil. En als je zegt Veras me maar zit er een leuk briefje bij met surprise 😂 Ook wanneer door ontzettend slecht weer de papieren tas knapte en alles op de grond viel kregen we gewoon een nieuwe bestelling thuis bezorgt daarvoor alleen al 5 sterren! Wij raden Ushi Sushi zeker aan.

-
26 Dezember 2022

Gebeld dat het eten wat later kwam en ze zaten zonder bezorgers met kerst. Excuses dat het later was en heel aardig te woord gestaan! Eten was lekker

Imke
26 Dezember 2022

De sushi smaakte heel vers en zoals gewoonlijk erg lekker, bedankt!

A
25 Dezember 2022

Lekkere en verse sushi, wel wat “saai” maar verder weinig op aan te merken!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marc Kramer
24 Dezember 2022

Heerlijke sushi en pokébol. Aanrader!

Inge
24 Dezember 2022
Dijkhuizen
23 Dezember 2022
M
23 Dezember 2022
Mariana
19 Dezember 2022
Simone
19 Dezember 2022

Als je ex-favoriete sushi tent ineens niet meer bij jouw bezorgd, moet je op zoek naar een nieuwe. Bij deze, gevonden! Heerlijk vers, goede, grote porties en geen kilo's mayo op elke sushi rol. Hier ga ik zeker vaker bestellen.

Waterval
19 Dezember 2022

Al 3x bij hun besteld en iedere keer was het super lekker.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Estelle
18 Dezember 2022

Sushi was heerlijk zoals altijd. Bezorging wel erg laat, we hebben 1,5 uur gewacht.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jeroen
18 Dezember 2022

Altijd 10 uit 10.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Chiel
18 Dezember 2022
Anne
16 Dezember 2022

Zoals we gewend zijn. Heerlijk!!!

Herman
14 Dezember 2022
Anka
9 Dezember 2022

Erg lekker. Warme gedeelte was wat koud, maar het vroor buiten dus daar heb ik dan alle begrip voor.

Corrie
3 Dezember 2022
Mariska
2 Dezember 2022
H
2 Dezember 2022
J.
30 November 2022
Marsyanti
29 November 2022

First of all, loved the sushi. This was actually my first time eating sushi in the netherlands (I just moved here this semester) and I didn’t know what to expect. Safe to say that the sushi was fresh and tasted SO GOOD. Also, I got a complimentary california roll and I was only expecting two pieces but got 8 instead (thank you so muchđŸ„č)! On top of that, super fast delivery! I thought the person delivering it would call me when he arrived, but he didn’t. If he called, I could’ve gone downstairs to get the order instead of him trying to find my unit (I feel badâ˜č). Overall, great experience buying food from you guys! Thank you!!

Sofia
27 November 2022

Great sushi and great service!

Kim
26 November 2022

Top!

Daniëlle
26 November 2022

We hadden om 18:12 besteld. Het eten kwam naar verwachting pas 19:30 en werd uiteindelijk pas 20:15. We werden tussentijds wel gebeld dat het druk was. We vonden 2 uur wel erg lang wachten!

Herman
25 November 2022
liene
22 November 2022
Mariana
20 November 2022
Anna
18 November 2022
Lotte
15 November 2022

Even lekker als altijd. Na de eerste keer hier bestellen bestellen we nooit meer ergens anders. S middags besteld voor s avonds en precies op aangegeven tijd bezorgd. Super!

Iris
13 November 2022

Erg lekker en snelle bezorging,bedankt!

Herman
12 November 2022
Eline
11 November 2022

Online een bestelling geplaatst en afgehaald. De bestelling was op tijd klaar. Het was erg lekker, zeker voor herhaling vatbaar!

Anne
11 November 2022

Heerlijke sushi. Goede bezorging.

Sanne
9 November 2022

Heerlijk eten en top bezorging! Zeker een aanrader

Jasper
7 November 2022

Aanrader!

Cassandra
5 November 2022

The quality and combination of flavors were excellent.

mark rengl
2 November 2022

👌👌👌👌👌👌 best in the city.

Imke
24 Oktober 2022

De pokebowls waren helaas omgevallen en daardoor half leeggevallen in de zak, verder erg lekker!

Herman
24 Oktober 2022
Linda
23 Oktober 2022

Een van de betere sushi plekken in Groningen. Erg smaakvol en niet veel gefrituurd waardoor het niet zwaar op de maag valt gelukkig.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Anita
22 Oktober 2022

Super snel bezorgd, zelfs buiten Groningen. De poke bowls waren lekker en groot. Ook heel leuk dat we een gratis roll kregen, ook deze smaakte prima. We gaan hier vaker bestellen.

Brouwer
22 Oktober 2022

Heel lekker, precies op tijd en superfijn dat jullie ook buiten Stad bezorgen :-)

Lotte
19 Oktober 2022

Zoals altijd fantastische sushi. Bezorging iets te laat maar ze belden netjes van te voren om dit aan te geven. Wat een service! Heerlijk eten, goede service en vriendelijke bezorger.

Jorinda
18 Oktober 2022

Eten was heerlijk. Helaas wel 1,5 uur moeten wachten.

Meike
15 Oktober 2022

Heerlijk!

mark rengl
15 Oktober 2022
Simon Pieter
15 Oktober 2022

Crispy fresh! Zooo lekker! Stipt op tijd bezorg! Extra's 4 free! Top Toko!

Dirk
14 Oktober 2022

Bestelling was een beetje later. Keurig gebeld en ook bij bezorging nog eens excuses voor de vertraging en blikje drinken voor het ongemak. Niets op aan te merken

Kenneth
11 Oktober 2022

Heerlijk gegeten, absoluut een aanrader!

mark rengl
8 Oktober 2022

Excellent

Michel Sichem van
7 Oktober 2022

Altijd heerlijke sushi, Toppie

Chloe
6 Oktober 2022

Eten was goed, alleen ik vroeg of de saus van de ebi poke bowl apart kon worden geleverd. Tijdens het ontvangt van onze bestelling. Kwam ik er achter dat de saus los is gelopen waardoor de hele zak onder de saus lag.

Timmie
3 Oktober 2022

Heerlijke sushi!! Mjommjom

Mark Rengl
30 September 2022

Best sushi in the city. Usually order more than once every week. Most of the times i order the deluxe sashimi mix but tried a lot of other things aswell. Always comes fresh, and fast,never dissapoints. 5/5

Kaylee
23 September 2022

Heerlijk gegeten en vriendelijke bezorger! Zeker 5 sterren waard.

M. Pol
23 September 2022
Jorg
23 September 2022

Heerlijke sushi. Beste van de stad wat mij betreft. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Sushi is vers en gevarieerd. Snelle bezorging!

John
19 September 2022

Keurig op tijd afgeleverd. Sushi smaakt prima en lekker vers.

Alicia
16 September 2022
Lotte
9 September 2022

Super lekkere sushi precies op de aangevraagde tijd. Fantastisch!

Innaro
9 September 2022

Fantastisch

Truus Koning
9 September 2022

Veel te laat bezorgd. Eten was matig.

Esmeralda
6 September 2022

Heerlijk eten! Genoeg en lekker. Vlotte bezorging.

Iris
5 September 2022
Salman
31 August 2022
Anne
27 August 2022

Enige minpunt: minimum bestelbedrag is te hoog voor 1 persoon.

Kvh
27 August 2022
Erik Franken
26 August 2022

Heel goed ontvangen hier thuis, was onze eerste ervaring met Uchi Sushi, maar als jullie dit volhouden, gaan we zeker vaker en meer bestellen! Chapeau!

Karin
24 August 2022

Supervers en superlekker!

Pascal Binneweg
18 August 2022

Goede Sushi en zeer vriendelijk personeel.

Paul
15 August 2022
Anna
15 August 2022
AnS
12 August 2022
Hannah
10 August 2022

Super snelle bezorging, verse sushi en we kregen complimentair nog 4 stuks California roll erbij. Top top top

Herman
9 August 2022
Yasmin
8 August 2022

Al een stuk of 5 keer bij Uchi Sushi besteld en normaal fantastisch, maar deze keer helaas niet zo lekker


Rebecca
8 August 2022
Paula
6 August 2022

Lekkere sushi en erg klantvriendelijke mensen!

Ernst
1 August 2022

Erg vers en op tijd

N
17 Juli 2022

Lekkere eten met snelle bezorging service

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.